Post by ennediscbale on Feb 11, 2022 2:13:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
bu yaxşı və əyləncəlidir, lakin bir az darıxdırıcıdır birinci versiya zəhmli və super əyləncəli və super təsir edici idi və bu sadəcə əyləncəli və yaxşıdır, ona görə də ona üç ulduz verdim və siz onu xəritə kimi ilk versiya kimi etmək üçün bir növ bəyənməlisiniz və yeni kostyumları saxlayın, amma bir növ yeni və köhnə versiyaları saxlayın ki, o, həm əyləncəli, həm də yeni olsun, ona görə də birinci versiya kimi həm daha yaxşı, həm əyləncəli, həm də təsirli olsun, zəhmət olmasa bunu edin və reklamları götürün!
Köhnə versiya superdi. Yeni versiya yaxşı deyil.. bəyənmədim..
Bu, o qədər gözəl oyundur və o qədər təfərrüat yönümlüdür! Mən bütün müxtəlif səviyyələri/sahələri sevirəm. Əgər Minions və ya Despicable Me filmlərini bəyənirsinizsə, bu oyunu bəyənəcəksiniz
Mən bu oyunu yenidən sevirəm və hər gün onu oynamağa qərar verirəm. Yeniləməni ilk dəfə etdikdə, bu, dəhşətli idi, lakin onlar oyunçuları dinlədilər və bir çox şeyi təkmilləşdirdilər, buna görə də indi yenidən bundan çox məmnunam.
Məncə yaxşı oyundur. Mən bütün dünyalardakı bütün missiyaları necə yerinə yetirməyi öyrənirəm. Mən aldığım hər minion üçün hədiyyələr və kostyumları açmaq üçün açar kartlardan istifadə edə bilərəm.
Bu, siz oyunun istifadə etdiyi ən əsas funksiyaları silməzdən əvvəl çox gözəl oyun idi, əsasən bu, INFINITE qaçışçı idi, burada xəritələrin kilidini açmaq lazım deyildi (baxmayaraq ki, xəritənin dəyişdirilməsi bölməsinə keçməli idiniz). Tapşırığı bitirdiyiniz üçün oyun qaçmağınıza mane olmadı. Siz sonsuz sayda dəfə qaça bilərsiniz (biletlərin/enerjinin/onu nə vaxt çağırdığınızın doldurulmasını gözləmək lazım deyildi.) və BOSS DÖBÜŞÜLƏRİ var idi! İndiyə qədər deyə bilərəm ki, oyun öz cazibəsini itirdi.
Oyun yaxşıdır, sadəcə olaraq oyunun necə işləndiyini bəyənmirəm və indi minion yarışları və hadisələr artıq yoxa çıxıb
Minion Rush: игра-раннер Казуальные lqdc
mən bu Oyun bəym
Bu oyun deyil sadece videodu😐😐👎👎👎
Pis oyundu
Minion Rush: Running Game Jednoduché hry neio
Mən 6 yaşımda oynadığım oyunu sevirəm və əşyalarda gülünc yüksək qiymətlər yoxdur, əyləncəlidir və minionları əldə etmək olduqca asandır!
Fu
Əyləncəli oyun, siz də istəmədikcə pula başa gəlmir. 15-30 saniyəlik reklamı izləməklə pulsuz həyat əldə edə və oyun səviyyəsinə xallar əlavə edə bilərsiniz. Uşaqlarım boş vaxtlarında bu oyunu oynamağı sevirlər :-)
bir müddət əvvəl bu oyunu oynadı. həzz alırdı. Mən çoxlu kostyum almışam/qazanmışam. Format dəyişikliyi ilə bütün geyimlərimin/təkmilləşdirmələrimin getdiyini aşkar etmək üçün yenidən oynamağa başlayanda mənim dəhşətimi təsəvvür edin! oyunu jelly lab formatından dəyişdirdikləri üçün mən çox pul xərclədim! Aldığım və ya qazandığım kostyumları geri qaytarmağın bir yolu olmalıdır. developers çox məyus. Mən oyunu təkmilləşdirməyi və s. başa düşürəm, amma əvvəllər oynayanları yırtmaq dəlilikdir
Minion Rush: Running Game Jednoduché hry neio
Oyunun nə baş verdiyini bilmirəm. Əvvəllər böyük idi, amma indi rahat işləyir. Hamısını verəcəm. Ancaq satınalma seçimlərində səhv bir şey var. Demək istəyirəm ki, bütün kostyumlara çıxışım var, amma topladığım banna qeydiyyatdan keçmir. Mükafat podunda qazanmalı olsam, bunu etməyin mənası nədir? Yaxşı oyun, sadəcə bəzi təkmilləşdirmələrə ehtiyac var. Yaxşı qrafika daha hamar oyun. Hər bir kostyumun özünəməxsus gücə sahib olması ilə əla ideya. Amma....Bir dəqiqədən çox qaça bilərəm, daha doğrusu, topladığım bananlar qeydiyyatdan keçməsə, istəmirəm. Bəlkə bananı daha nadir və ya başqa bir şey etmək? Idk, lakin bunu həll etmək lazımdır
Gameloft old games download. 6. gameloft. In Ice Age ...
Acilmir
Bu, əla oyundur, lakin əyləncə faktorunu aradan qaldıran reklamlarla doludur. Kaş ki, onu orijinal formulundan dəyişməsinlər.
5 illik bayram üçün yeniləmə oyunu tamamilə məhv etdi. İllər boyu inkişaf etdirilməsi üçün sərf olunan personajlar və qabiliyyətlər tamamilə maksimize edilir. Oyunda heç bir real təzminat almayın, onları yeniləmək üçün yeni resurslar axtarmalısınız. Redaktə: Nəyi bəyənmədiyimi soruşan tərtibatçıların cavabını gördüm. Yuxarıdakılar kifayət qədər aydın deyilsə, burada bəzi xüsusiyyətlər var. Demək olar ki, bütün geyimlərim bitmişdi. Siz konvertasiya edərkən, bəli, siz mənə onlara "biletlər" verdiniz, lakin məndən onları ən yüksək səviyyəyə qaytarmaq üçün yeni oyun valyutası axtarmalıyam. Bundan əlavə, yeni mexanik kostyumların nə edə biləcəyini tamamilə məhv etdi, buna görə də indi mən bu və ya digər kostyumdan nə vaxt istifadə etməli olduğum barədə tamamilə yeni bir dəst öyrənməliyəm. İllərdir üyütdüyüm sikkələri (məsələn, yenilməz qalxan) tam istifadə etmək və ya xərcləmək üçün təkmilləşdirdiyim səlahiyyətlər indi minimal səviyyəyə qayıdır. Yeni strategiya bələdçisinə ehtiyacım yoxdur, necə oynayacağımı başa düşdüm. İllərlə oyunu sıfırlamaq istəsəm, hesabı silib yenidən başlayardım.
Yaxsi
Köhnə versiya üçün darıxıram. Bu, daha çətin idi, jele laboratoriyası üçün darıxıram və bir missiyanı tamamlayanda onun qaçışı dayandırmasına nifrət edirəm.
Onların hər şeyi dəyişdiklərinə görə məyus oldum və bu mənim o qədər də xoşuma gəlmir. Onlar mənim bütün səviyyələrimi götürdülər və aldığım personajlar əvvəllər etdiklərini etmirlər. Personajı almağımın səbəbi onu almağa məcbur edən üstünlük idi! Bu yeniləmə 100k-dən çox olan bananlarımın heç bir şeyə çevrilməməsinə səbəb oldu, mən çox üzüldüm! Bu, 5 ulduzlu oyun idi, indi sadəcə 2 ulduz deyil. uşaqlarım və mən bunu 4 ildir oynayırıq və onlar da məyus oldular.
Gunclenmeden sonra menim kohneden oynadigim silinib onu nece geri qaytarim oyum bawdan bawdiyib
yaxşı
Cox gozel oyundur amma anamin telefonun guzu catmir ad melek
Minion Rush: Running Game Казуални nsv
Əvvəllər çox əyləncəli idi, sonra davam filmləri çıxdı. Mən başa düşürəm ki, bu oyun uşaqlar üçündür, amma yerinə yetirilməsi bir dəqiqədən az vaxt aparan tapşırıqlar özünü pis və axmaq hiss edir.
Goxxz
Bu, keçmişin ən yaxşı oyunlarından biri idi, lakin yeni yubiley yeniləməsindən bəri ən pis oyun olmuşdur. Bütün tərəqqilərim sikkələrə çevrildi, bu da oxşar prosesi yenidən satın almaq üçün kifayət deyil. Sahib olduğum bütün geyimləri yenidən təkmilləşdirməliyəm, yenidən başlamalıyam. Əvvəllər sevirdim, indi nifrət edirəm. Oynamağa dəyməz, çünki bir gün oyanacaqsınız və onlar sizin bütün tərəqqinizi götürüb təkmilləşdirmə ilə atacaqlar və siz hər şeyi yenidən başlamalı olacaqsınız. Həqiqətən pisdir! Vaxtınızı boşa keçirməyin!!!
Bu, artıq əyləncə deyil, əvvəllər sadəcə ypu qəzaya uğrayana qədər qaçmağa davam edə bilirdi, amma indi bu, bir sıra axsaq missiyalardır və düzünü desəm, oyunun əyləncəsindən uzaqlaşdı. 0 Ulduz mütləq bir seçim olmalıdır.
Uzun illər əvvəl bu oyunu çox oynadığımı və bu oyundan çox əyləndiyimi xatırlayıram. Ancaq bu yeni yeniləmə əvvəllər bildiyim klassik oyunu məhv edir. Öz xəritənizi əl ilə seçə bilməzsiniz, beş qaçışdan sonra gözləmək lazımdır və missiya rejimi zəhlətökəndir. Missiyaları xoşlayıram, amma sizi qaçışdan çıxaranda yox.
Mən bunu kiçik olanda anamın telefonunda oynayırdım və geri qayıdanda bu sadəcə bir nostalji tələsik idi. Tövsiyə edəcəyim bir şey qarışıqlıq etdiyiniz zaman daha çox animasiya əlavə etməkdir.
Minion Rush: Running Game Казуални nsv
uzun illərdir oyun oynamayıb. dostlarımın yenidən oynaması səbəbindən onu yenidən yüklədim. Yeni missiyalar tur bacarıqlarını sınayır və yeni personajların kilidini açmağınıza kömək edir! İstəyirəm ki, onlar orijinal oyuna baxış yeniləməsindən pulsuz işləmə rejimini daxil etsinlər.
NBC Universal's Berto Campo and Gameloft Kharkiv's Stanislav Sadkeyev talk about keeping the licensed game going after eight years and a
Subway surfers'den daha çox marapli oyun
Mən sonsuz qaçış oyunlarını xoşlayıram, lakin bu oyun çox yavaş və darıxdırıcı idi. Səviyyələr çox qısa idi. Çox asan! Və çoxlu reklam.
Mən gənc olanda bu proqramı sevirdim. Bu, metro sörfçüləri kimi idi. İndi onu yenilədilər və missiyalar əlavə etdilər. Missiyalar oyunu darıxdırıcı edir.
SALAM USAĞLAR YUKLƏMƏYİN İT GÜNÜNDEDİ
Əyləncəli idi ilk çıxanda oynadım daha yaxşıdı qardaşım o vaxtdan bəri oynamayıb zəhmət olmasa sonsuz rejim edin
Salam coox maragli oyundu hemde minionlari sevirem cox sirindiler
Şam yeməyi
Gumslinger Екшн qnjl
Mən bu oyunu çox sevirəm, mən uzun müddət idi və hələ də hər filmi 100 dəfə bəyənirəm, hər filmi bəyənirəm, çox sağ olun, çox sağolun. çox sağ ol.
😒😎😏