Post by ennediscbale on Feb 11, 2022 2:16:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać generator kodów wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
bardzo wspaniały gamd zachowam to przez co najmniej 6 lub 4 lata gra jest dobra nie chcę mówić źle, ale inne poziomy są odblokowane tylko wtedy, gdy płacisz za inne i jest to kosztowne Myślę, że nikt nie grał
Kocham balet ale ta gra nie jest doskonała trzeba szukać ich pakiet żeby prawilnie grać
Naprawde fajne
Żadna racja czeka za pieniądze, a ja ich nie mam, a chcę tego robić selfie. Jestem córką Rafała! Lol. Nie fajne!!!
To okropna gra. Podobało mi się, ale potem zobaczyłem, że potrzebne rzeczy są tylko zamknięte. Jeśli czytam wiadomość i chcę na nią odpowiedzieć, to nie mogę. Nie ma możliwości odpowiedzi. Szpital, fotobudka i spa są zamknięte. Proponuję nie pobierać gry. Gry Coco są dobre, ale jeśli odblokują wszystko i stworzą nowe gry, to będzie dobrze. Odinstalowałem go. Jeśli już pobrałeś, usuń go.
Uwielbiam tę grę, po prostu sprawdzając informacje, pokochasz ją. To tylko reklamy, z którymi możesz mieć problem. POBIERZ GRĘ😍🤩😄
Spageti
Ta gra jest najlepsza:*
Gra ma dużo reklam i nienawidzę jej, ale gra jest jakoś ciekawa
Nie podoba mi się ta gra😔 Ta gra była na prawdziwe pieniądze. Jesteśmy dziećmi. Nie mamy własnego konta. Dzieci bawią się tylko. Mam nadzieję, że możesz zrobić więcej.
Nie prawda rze
Może być ale wszystko jest płatne
Ma być jak konkurs, że kto zdobędzie pierwsze miejsce, będzie mógł wybrać dwie lokacje i kilka sukienek do wyboru z zablokowanych 🔐 opcji👍🏾👍🏾, mam nadzieję, że rozważycie moją prośbę
Zainstaluj ale ostrzegam Dużo żeczy za kase
Uwielbiam tę grę, ale 8t 8s to problem z odblokowanym szpitalnym stoiskiem i makijażem, ale ta gra jest bardzo dobra, ponieważ lubię oglądać taniec😇😇😇😇😇😇
To interesująca gra, ale dlaczego ma sklep z zamkiem, szpital, spa i inne potrzebne rzeczy. Proszę, odblokuj to
Nie takie złe ale....
UWIELBIAM TĘ GRĘ, ALE WIELE KOSTIUMÓW, KOSMETYKÓW I INNYCH JEST ZABLOKOWANYCH
Pretty Ballerina Dancer कैज़ुअल गेम njeu
Gra może być tylko wszystko jest za pieniądze
To interesująca gra. Grałem po raz pierwszy. To była moja ulubiona gra. To nie tylko zabawa taneczna. Ma lekarza, przebieranki itp.
To niesamowite, ale kiedy zaczynasz grę, musisz odblokować więcej ruchów, szpital, spar i fotobudkę
Tylko szkoda że trzeba płacić😳😶
Opop
Ta gra jest niesamowita, ale chodzi o to, że powinieneś zrobić wszystko za darmo Dlaczego są zablokowane!? Niech się odblokują.
Może być lepiej
Dałem mu cztery gwiazdki, ponieważ gra jest naprawdę fajna, ale reklamy sprawiają, że gra jest nudna.
Sea Monster City 롤플레잉 vcv
za dużo reklam ....... ale ładne.
To nie jest dobre
to jest super gra naprawdę nie mogę się od niej oderwać polecam
Gra jest fajna. Ale jest jeden problem: kiedy klikam ok, aby wyświetlić jakąś wiadomość, nie działa
Super gra polecam
To bardzo fajna gra i mam nadzieję, że jest bardzo spłaszczająca, ale uwielbiam tę grę, ale jedno nie podoba mi się cały taniec taneczny, w którym wybieramy dla każdego, dlatego tylko niektóre są otwarte Nie wiem co się stało, daję ci pełne gwiazdki ok pa, uważaj
Cóż, jest ok dla wielu reklam, o których wiesz, że to szalone, kiedy jesteś przy makijażu, stukniesz go, nie będę pracował, szczęście, jak dotąd działa, to jest szalone
Ta gra była bardzo dobra, ale problem polega na tym, że sesje zdjęciowe są problemem
To niesamowita gra, w którą kiedykolwiek grałem… ale jest tylko jeden problem, kiedy ją pobrałem, mój telefon zaczął się zawieszać…
Dobra gra. Ale nie pozwól, aby powyższe przykładowe zdjęcia Cię przepełniły! Wszystko co dobre jest zamknięte. Spa, fotobudka i klinika! Wiele spódnic, sukienek i trykotów jest również zamkniętych. A także akcesoria sceniczne. Ta gra potrzebuje więcej, a nie mniej.
Jest super tylko niezablokowajcie niektórych rzeczy