Post by ennediscbale on Feb 11, 2022 2:22:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר כסף ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
חווית המשחק טובה. אבל יש כמה תקלות כאילו אני לא יכול לאסוף את התגמולים בדרך הגביע. אנא תקן את אלה. והחלק הכי גרוע הוא ה-Campers. אני לא יודע למה הצמרמורות האלה באים לשחק כשהם צריכים לחנות בלבד. 8 מתוך 10 שחקנים הם חניכים.
משחק נייד ברמה הבאה...רק אל תלחץ על כפתור ותמשיך ללחוץ עליו..זה דורש מיומנות ואסטרטגיה תודה למפתחים..העלאה לכל אחד...לחיים...✌🏾❤🙏🏽
הטחינה להשיג קלפים היא איטית להפליא אלא אם כן אתה מכניס הרבה כסף במשחק. אז זה קצת שכר כדי לנצח. המשחק הזה יכול לגרום לך להשתולל על המסך שלך מאיזה חוסר איזון בדמויות, לזמן המתנה של בעיקר 2 דקות בערך לקנס משחק, למשחקים רבים שבהם הקשר מתנתק ואתה מסיים בתיקו ונלחמת על כלום. בכנות, לא הייתי ממליץ אלא אם יש לך את הסבלנות ואת הכסף עבור סוג זה של משחק. זה כיף לפעמים
גרפיקה מעולה ומשחק משחק. זה משחק טוב תאמין לי, לא קל לרצות אותי אבל המשחק הזה שווה כסף *****
המשחק נהדר זה מה שהיה צריך קרב הצללים הלוואי שתהיה לך דמות משלך עם היכולות והגרפיקה האלה
עדיין משחק מהנה אבל מאז העדכון אני בקושי מקבל גביעים על ניצחון על שחקנים אחרים, במיוחד כאלה שהם 5 או 10 דרגות לפניי. אחרת הייתי מדרג אותו ב-5 כוכבים בבקשה תקן את זה. כי כשאני מאבד נקודות באזור נפגעות בצורה דרסטית
אפליקציה מאוד יפה ומדהימה אנחנו יכולים לומר אבל כמה סוגים של בעיות גרפיקה ותקלות שלדעתי הצוות ישפר את זה. ואני גם חושב שהצוות עובד כל כך קשה. אני מעריך את עבודת הצוות שנעשתה. עשוי טוב מאוד . צוות קרב הצללים תודה 👍👍👍👍
אחד הטובים
בייג סנכחעב
אחד המשחקים הכי קשים ששיחקתי אי פעם, זה מאתגר כשאנחנו מתמודדים עם חניך. אני אוהב את המשחק הזה עד היסוד. זה באמת מדהים, ממש מורידה את הכובע בפני המפתחים וצוות ה-grapics. אני משחק קרב צללים מהגרסה הראשונה. אבל המשחק הזה הוא באמת מהפכה חדשה במשחקי RPG.הבעיה היחידה שאנחנו צריכים חיבור אינטרנט יציב כדי לשחק במשחק הזה והדירוג החדש, עדכוני גביעים הפכו את המשחק לקשוח יותר. רק המתמודדים יעמדו בקשיחות של המשחק הזה.
What The Hen: 1on1 summoner game 策略 qpf
המשחק הזה עולה בקנה אחד עם פגם אחד ברור. בכל פעם שמודיעים על עדכון, יהיה שינוי חסר תועלת לא רצוי ביכולות השחקנים כגון קייט, helga, רק כדי להזכיר כמה. בעוד שהשינויים שיבוצעו בתגובת לוחם אינם מופיעים ביומן שלך. לכן אני תמיד אבלה יותר זמן עם sf3. מפתחים כאילו משנים את דעתם כמו גננות. אם יש לך סגנון לחימה חדש, אנא שים אותו כאופציה עבור שחקנים, לא מפתיע אותנו בכל פעם, מצפים שנתמודד.
משחק מדהים, הכל טוב. זו רק הצעה שצריכה להיות אפשרות למשחק חוזר ולהוסיף אפשרות לחבר לאחר סיום המשחק. זה טוב לדעת את מי אנחנו משחקים או מאיפה הוא או היא. חוץ מזה המשחק טוב מאוד, גרפיקה טובה מאוד. ואני ממש אהבתי את המשחק הזה
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollenspel qoyk
מעולם לא ראיתי משחק שכל דבר (בלי הגזמה) בו צריך לרכוש כסף. שיחקתי הרבה משחקים כמו זה ואין לו כל כך הרבה P2W כמו זה. שחקן יקר לפני ההורדה, אם אתה רוצה להצליח בזה, שלם. כל חודש עושים דברים חדשים: שחקנים בתשלום לוקחים את זה ואנחנו בכלל לא. המשחק מכריח אותך לשלם כסף. המשחק הגרוע ביותר ששיחקתי אי פעם ולא המלצתי לשחק בו בכלל. שוב אם אתה רוצה להצליח בזה, תשלם. זאת הדרך היחידה .
הייתי נותן 5 כוכבים זה משחק נהדר עם עקומת מיומנות די הגונה אבל הבעיה היחידה היא שאני אף פעם לא יכול לשחק. ביליתי 30 דקות בניסיון למצוא התאמה. אני לא בטוח אם זה האינטרנט שלי או מה, אבל המשחק הזה לא ניתן לשחק כרגע
ה-pvp הוא בוט ולא באמת אדם
משחק טוב מאוד אני נהנה מזה, הגרפיקה היא 👌 והפקדים קלים, אבל הדבר היחיד שאני רוצה לראות זה יותר גיבורים בבקשה זה כיף אבל אני רוצה עוד גיבורים מגניבים.
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollenspel qoyk
זה כיף ויש לו משחק דומה ל-SF3. עם זאת, תנועות ופעולות הן מסורבלות ומעוכבות, וכל המשחק הוא לשלם כדי לנצח, אם כי אתה יכול להתקדם במיומנות. זה פחות או יותר שיבוט של Clash Royale אבל עם קרבות בסגנון SF3.
יש לי תחושת אהבה/שנאה לגבי המשחק הזה. אני אוהב את תשומת הלב לפרטים. מבחינה ויזואלית המשחק מדהים. תמיד יש אנשים באינטרנט שנלחמים בקטע "מדורג". אני אוהב את העובדה שאתה יכול להשיג גם ציוד שונה. מצד שני, אני לא יכול לסבול חלק מהדמויות. חלקם לא לוקחים שום מיומנות כדי לשלוט בהם. במיוחד כשאתה משחק עם מרקוס. הוא יכול פשוט להניף את החרב שלו, והוא גם חסין מפני התקפות צל. גם הלגה. למה!? בחזרה למשחק אני הולך חחח! אהבה אחת!
המשחק טוב והכל, אבל המשחק שלי תמיד קורס בכל פעם שאני פותח אותו. פעם זה נהיה כל כך גרוע שהגאה התרסק באמצע משחק מדורג. אנא תקן זאת בהקדם.
אחרי העדכון הגדול תמיד התאמתי עם שחקנים שיש להם לוחמים ברמה 10 ומעלה עם פריט בתשלום. אחי החשבון שלי הוא רק רמה 9 והלוחמים שלי הם בעיקר רמה 8. איך זה שאני נלחם רק לעתים רחוקות עם אותה רמה כמו שלי? אני תמיד מפסיד בגלל שהלוחמים האלה כל כך OP, יש להם hp גבוה יותר ונזקי התקפה + יכולת ה-OP האחרונה שהם מקבלים.
אדוני אנחנו צריכים תכונת תרשים קול עם יריב כשאנחנו משחקים בזירה מדורגת ובמצב חבר. אנא הוסף את תכונת תרשים הקול ואז המשחק יהיה מהנה יותר. תודה
השרת צריך מחירים יציבים של גיבור צריך יותר זול ויש צריך. להיות חנות של דמויות מטווח פראי לקנות
לאחר העדכון האחרון, הנשקים של helga, kat ורבים אחרים אינם עושים רעש כלל. מאוד לא מספק. בבקשה תקן את עיצוב הצליל וגם שיחקתי נגיד יותר מדי משחקים וניצחתי כמעט בכולם אבל התגמולים הם כל כך זעירים, שלפעמים לוקח יותר מדי זמן עד שיש לי מספיק מטבעות כדי לשדרג
ללא ספק אחד ממשחקי הלחימה PvP הטובים ביותר בשוק. הגרפיקה נהדרת, ולכל דמות יש סגנונות לחימה ייחודיים משלה. דבר אחד שהייתי ממליץ הוא להוסיף דמות עם נשק קוצר הדם מקרב הצללים 2. אני חושב שכל הדמויות, למעט קוברה, הן די מוגבלות מבחינת טווח. חוץ מזה, תמשיך בעבודה הטובה.
זה באמת משחק פנומנלי, עם זאת הוא מאבד כמות עצומה של IMMERSION כמו שפאוור ריינג'רס עשו. אתה נלחם על אותה שלב של מה שהיא "רמת הזירה" שלך (דרגה) כלומר כאשר אתה מגיע לרמות הגבוהות יותר ואתה מתחיל לקפוא בהתקדמות אתה רואה את אותו אזור כל פעם. מה שהופך את ההגדרה לסוג של משעמם ומשעמם... בבקשה תעשו שלבים (רקעונדים) אקראית אז זה לא יגרום למשחק להרגיש משעמם לשחק על אותה הבמה :/ ישפר את הביקורות של אנשים כמוני!
היי חברים בהתחלה היה כיף, אוהב את הגרפיקה. אבל כמה חודשים לתוך זה ....זה חמדני לא פחות אם לא יותר חמדן מרוב המשחקים האחרים באנדרואידים שלנו שמונעים על ידי כסף. זה מגוחך איך נראה לי שאני עובר יריבים כשהתחלתי עכשיו אני לא יכול לנצח ברצף ארור של קרבות כדי להציל את חיי. הייתי ממליץ לא לבזבז זמן וכסף על המשחק הזה. זה בעצם קורע אותך.
משחק טוב .
משחק טוב והכל אבל אני לא יודע למה כל המשימות של הקרב שלי עוברות זה של 10 25 ו-50 נקודות נמאס לי למחוק ולהוריד בחזרה ונמאס לפתוח משתמש חדש אבל שום דבר לא עובד אתה יודע מה לעשות
המשחק הזה מדהים, ty לתיקון הבעיה!
גרפיקה עושה את המשחק הזה, אבל הפריצה, הבוטים והחיבורים התקלות/חלשים באמת הורסים את המשחק הזה.
זירת קרב הצללים היא הגונה. ממשק המשתמש יכול להשתמש בכמה שיפורים, התנועה בסדר. הקרב הוא חלק ונחמד אם אתה לא מפגר. אם אתה רוצה להיות הטוב ביותר, תצטרך מיומנות מכיוון שמערכת הלחימה מתגמלת מחזות טובים, אתה לא יכול פשוט להתחיל להניף את החרב ולצפות לנצח, אבל מערכת הלחימה לא מושלמת מכיוון שלפעמים הלוחם שלך יעשה דברים שעשית לא מתכוון לעשות. אם המשחק מתעדכן לעתים קרובות אני יכול לראות את המשחק הזה הוא 4/5 אבל במצבו הנוכחי 3/5
העדכון הגדול והחדש היום נהדר! גרפיקה, אפקטים קוליים, שיפור ניכר. נהדר שיש קרבות 1x1 עכשיו. השימושיות נראית מעולה עד כה. מאוד מתסכל כאשר למשחקים יש עדכון ענק וכל מה שבאת ללמוד ולצפות שונה ואתה כבר לא יודע איפה שום דבר נמצא. לא כך בעדכון הזה! אוהב את זה.👏
קודם משחק יוצא מן הכלל, אבל אחרי העדכון החדש הזה דברים השתנו:- בכל פעם שאני משחק בדירוג חיבור איטי לרשת הוא קבוע אם אנצח אקבל רק 5 גביעים אבל אם אאבד הפסדתי 56 זה כואב בבקשה תקן את הבעיות האלה
Shadow Fight Arena – Ninja PvP રોલ પ્લેઇંગ cpwk
אני כל כך רוצה לאהוב את המשחק הזה, אבל מוצא את עצמי נלחם במעבד, לא בשחקנים אמיתיים. אני חדש במשפחת SF אז אני בפיגור קטן בכל הקשור לשילובים ואסטרטגיה. הכל הלוואי שמפתחי Nekki יתמקדו ביצירת מצב pvp של SF3 ולא בבוסים ובדמויות המוכנות מראש ממשחק הלחימה המדהים ביותר במכשירים ניידים שיש בו גם תחושת ACTION/ADVENTURE. אם מדברים על זה, לקחתם את הטוב ביותר חלק מהמשחק מחוץ לבית ☹️?יצירת הדמות והתאמה אישית!!! אני מצטער רק אני!!
בקלות יכול היה להיות אחד המשחקים הגדולים ביותר בנייד, אבל הוא נופל בטירוף בגלל חומות התשלום האדירות. אני מבין בתמיכה במשחקים בחינם, ואני עושה זאת על ידי קניית כרטיס הקרב ורכישת חבילות כשאפשר. אבל חלק ממוצרי הקוסמטיקה הטובים ביותר מושגים באמצעות אירועים או הגרלות אקראיות על החזה. באירוע האחרון תצטרך לזכות ב-120 משחקי pvp (360 סיבובים) ברציפות כדי לקבל סקין בודד. או להוציא כסף עבור יהלומים להתקדמות מהירה יותר. מהלך זול נגד מעריצים נאמנים.
המשחק הזה כל כך כיף! הרבה טחינה אם אתה לא רוצה לבצע רכישות אבל לפחות לא משתלם לזכות. אלמנט PvP מקוון עובד מצוין והמשחק נראה פנטסטי עם גרפיקה ב-Ultra, מומלץ מאוד אם אתם מחפשים לוחם 'פשוט אבל דורש מיומנות' בנייד.