Post by ennediscbale on Feb 11, 2022 2:37:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
Bardzo dobra gra. Bardzo interaktywna i wciągająca. O cieszę się za każdym razem. Środowisko zewnętrzne jest po prostu niesamowite. Wow, co za koncepcja jest używana w środowisku zewnętrznym.
Ta gra jest bardzo:dziwna, okropna i słaba ☹️moim nie robi wrażenia 🙄NAPRAWDĘ 🤗☹️🙁Miałam ją
słaba gra
Kliknij tutaj aby zagrać w gry Bottle Flip na mobilnej wersji ...
Super nigdy dziesięć gry nie odinstalowane i polecam jest super 100% polecam
To naprawdę fajna gra, dałem jej trzy gwiazdki z dwóch powodów: jest to glitchy i nie lubię odgłosów 2: ma za dużo dodatków
Fajna gra, ale zbyt wiele reklam. Z tego powodu usunięto aplikację. W przeciwnym razie byłoby dobrą grą mieć na telefonie, gdy się nudzi. Reklamy nie są jednak tego warte.
Nudaaa 2 min max z tą grą
Narazie tak bo reklama była bardzo pszenna. Ale mam 8 godzin czekać na pobranie Ale Nie wiem. Mam złe przeczucia Chyba zrezygnuje.
The Frostrune הרפתקאות dkah
Mam dość robienia 1 skoku to za mało, potem podwójnego skoku i to za dużo! RÓWNIEŻ mam dosyć utykania w miejscach, w których nie powinienem tkwić jak między latającą rzeczą a biurkiem! Mam też GŁUPI BŁĄD, w którym rzeczy nie mogą mnie zatrzymać, kiedy powinny być w stanie!!!!😡
ŚWIETNA gra to jest to, o co chodzi w tej grze, masz butelkę i musisz ją stuknąć, aby butelka mogła dotrzeć do następnej przeszkody. Po ukończeniu poziomu otrzymasz nowe butelki, grafika w grze jest świetna, a także trzymaj się dobrze Praca!
Musiałem przestać grać po 5 poziomie, ponieważ reklamy były tak natrętne. Są reklamy, kiedy wygrywasz, kiedy przegrywasz. Każdy poziom jest przez nie podzielony i są one denerwujące, w których nawet naciśnięcie X, aby je zamknąć, przeniesie Cię na stronę sklepu. Rozgrywka jest wystarczająco wciągająca, ale bardzo łatwo jest zepsuć grę. Na przykład wielokrotnie wygrywałem grę, dotykając platformy końcowej w drodze na podłogę lub w podobnych sytuacjach. Nie warte wysiłku ciągłych reklam.
ID gry: 57132; Wersja: 1.991; Gatunek: Rekreacyjne. Pliki do pobrania: 264950 ... 144K | Rekreacyjne ... 5K | Rekreacyjne · Bottle Flip 3D.
nudna gra
Fajna ale czasem denerwująca apka
Wogóle nie ogarniam sterowania, bo raz za szybko klikne, raz za późno, wiec nie polecam tej gierki
Podoba mi się to, ale wymaga pracy... ta gra to bardzo fajny pomysł, ale wymaga naprawy! często występuje zauważalne opóźnienie między dotknięciem a odpowiedzią gry, często trwające do 3 sekund. to sprawia, że dokładność jest niemożliwa i chociaż bardzo podoba mi się pomysł tej gry jako wyzwania polegającego na przerzucaniu butelek, bardziej przypomina grę z trollami.
Istnieje wiele usterek. Jednym z nich jest to, że gdy butelka jest w powietrzu, nagle spada przed stukaniem.
Gra super , ale za dużo reklam )
gra czasami nie działała, bo powinieneś wylądować na deskorolce i toczy się, a ja wylądowałem w środku tego, a on się nie toczył i sprawiło, że straciłem poziom i przerzuciłem go na kanapa i wszedł za kanapę, której nie powinien robić, więc gra się zepsuła i nie działała, i jestem z tego powodu bardzo zdenerwowany.😡
Fajna gra ale cały czas się wywracam
w Gierke sie dobrze Grało... Jak nie było PREMIUM bo jeszcze można kupić i to, które ROK temu były za BEZPŁATNE! 😤 teraz mozna tylko sobie uzbierać 🤒 na inne. W GIERKE MI SIE NADAL TAK SAMO GRA ALE Z TAMTYMI BUTELKAMI ZA FREE BYŁO LEPIEJ dlaczego ludzie w 2020 tak chcą kasy Jak dodacie te okulary Lub INNE to dam 3 gwiazdki NARAZIE NIE POLECAM
Nie pobieraj / nie instaluj zbyt wiele dodaje drogę do wielu reklam. Ja musiałem kupować karnet bez reklam/gamepass. soooooooooooo bot warto..........
Bottle Flip 3D Online
400*600mm 3D Dinosaur Printed Pattern Floor Mat Carpet ... 5-hole Sauce Squeeze Bottle Porous Plastic Condiment Container Squeeze Bottles for Ketchup Jam
zrób dupy
Nudaaaaa-_-
Bottle Flip 3D Santai xup
Platformy: Android (9) iOS (7) Windows Phone (3) macOS (6) Windows (5) Steam (2); Zniżki: 0; Filmy: 8; Ocena: 4.9 (8); Opinie: 0 ... Bottle Flip 3D!
Nadszedł może być fajny, ale poziomy są tak krótkie, a gra jest zbyt prosta
sa 2 gwiazdki ponieważ gdy butelka wpadla miedzy kanape a zegar ani nie przegralam i nje moge sie ruszyc
Uwielbiam tę grę, ale zbyt wiele reklam, po prostu nie najlepsze, ale nadal zabawne
zrzuty ekranu. Dodatkowe zrzuty ekranu. iPhone. Opis. You have to flip a plastic bottle in the exciting arcade game Bottle Flip
Ciekawi mnie tylko czemu Koteczeq MSP mówi, że jest lista i pisze książki, a samej ortografii nie umie PS. Fajna gierka na nudę
W tej grze naprawdę i dużo zabawy. Jestem pod wrażeniem tej gry, ponieważ bardzo, bardzo lubię tę grę. Musimy tylko ostukać butelkę i wyskoczyć, a jeśli butelka ześlizgnie się na mące, to wychodzimy. Jeśli mam rację, mówię, ponieważ nie zainstalowałem jeszcze tej gry... Więc czy ktoś z was może mi pomóc, to znaczy powiedz mi tylko w tym. Czy mam rację? Mam nadzieję, że mam rację. Przy okazji dziękuję, jestem Mahi
Co się dzieje z tą głupią butelką. Próbowałem na wszelkie możliwe sposoby, aby przeskoczyć na półkę z biurka i to tylko pół skoku. Potem zdałem sobie sprawę, że potrzebujesz 2 ulepszyć butelkę, na której to kosztuje prawdziwe pieniądze. Wy, programiści, jesteście tak cholernie zapracowani na gotówkę, że nawet nie pozwolicie mi zagrać na 1 cholernym poziomie. Pieprzyć to, możesz wziąć tę grę i umieścić ją, wiesz gdzie. USUNIĘTE!!!!!!!!
... 0.6 ksiegarnia.pwn.pl/Flip-Flap-Puzzle-z-okienkiem-36-Na-farmie ... .pl/Torebka-ozdobna-3D-pionowa-srednia-kwiatki-26X32X10-12-sztuk,742050052
Ta gra jest naprawdę fajna! Mój Bff grał w to i pomyślałem, że powinienem go pobrać. Tak łatwo jest kontrolować im teraz na naprawdę wysokim poziomie: 3 😄 #Bestbottleflipgame. Powinieneś dostać grę. ok, jest dużo reklam, ale naprawdę mnie to nie obchodzi
Ok, ale są dwie reklamy i jest to zbyt łatwe?
Bottle Flip 3D Santai xup
Wow, weź wciągaj!
Bardzo ograniczone kontrole. Grafika jest opóźniona, a w każdej sekundzie jesteś bombardowany reklamami. Nie polecam tej aplikacji.
To świetna gra, ale pewne problemy. Nie mówię, że to zła gra, ale zdecydowanie wymaga aktualizacji. Gra opóźnia się do poziomu Much, a Addy mogą mnie czasami naprawdę denerwować. Niektóre aktualizacje, które możesz zrobić, to jak pomijanie dodawania rzeczy i więcej zabawy, takie jak wyścigi graczy, bez opóźnień, bez dodawania. To byłoby w porządku. Więc dziękuję .
Uwielbiam tę grę, ale jest niezwykle monotonna, a po osiągnięciu poziomu 300 możesz grać dalej, ale wciąż będzie to ten sam poziom. Nawet na niektórych poziomach to tylko kilka powtórzeń, które właśnie zrobiłeś. W tę grę włożono za mało kreatywności...
skasujcie tą grę boo boo
Fajne do odstresowania! 😆😁.
Niesamowite Mega niesamowite niesamowite niesamowite niesamowite niesamowite niesamowite niesamowite To jest zajebiste.
niezła gra, po prostu smutna, że jest bardzo mało poziomów, a poziomy wydają się powtarzalne, chociaż niektóre poziomy są dość trudne i wymagające
Uwielbiam tę grę, nie mam nic przeciwko reklamom i KOCHAM, gdy butelka ląduje na lampie lub półce i potoku, więc robię aktualizację i robię VIP-a, a jeśli ją kupią, otrzymają dostęp do butelki wielkanocnej! Oby tak dalej:D
Bardzo glupia i peznadziejna gra
Fajna gra, nie możesz robić reklam za darmo tak łatwo (po prostu wyłączając sieć przed rozpoczęciem gry) czasami ciężko, ale bardzo fajnie.
Gra fajna